Güvenin diğer adı bu gün bu ülkenin başbakanı . Sözlükteki güven kelimesinin bugün bu ülkede tam karşılığı Recep Tayyip Erdoğan’dır .

Seneler sonra bu günün gençliği daha da büyüyüp oturduğunda koltuklara ; ismini anacak , kulakları çınlayacak . ‘Eskiden’ diye başlayan sözler ‘geçerken size bir uğrayalım dedik’ diyen anıları takip edecek. Bir iş yaparken başarılarının sırrını örnek alacağız . Konuşmasındaki keskin virajları takip edeceğiz risk olsa da . 

Biz büyüyünce şayet ayak izleriyle gittiği yolu takip edeceğiz. (H) Ak davanın lideri diye örnek alacağız yine. Dik duruşun simgesi olacak asaleti. Konuşmalarda ‘Allah birine yürü ya kulum dedimi.. ‘ diye süregelen cümlelerin ilk örneği olacak . 

Biz büyüyünce şayet oynanan kirli oyunlara rest çeken, kararından geri dönmeyen azim ve istikrarın dengesi olarak bileceğiz onu. Hiçbir tehdide boyun eğmeyen, dosta güven düşmana deklarasyon mesajının kahramanı olacak. Akıl danışacağız belki de..

Bir çok çocuğa da adını yansıtan bir lider olacak hala.. 

Kesin olacak mı bunlar peki?

Evet , tüm bunlar zaten olacak , bunların olacağını görebilmek için şimdilerde genç olmak yeterli.

Neden istemiyorlar sorusunun cevabı ne peki?

Hizaya sokan bir başbakan olduğu için üstüne bu kadar çok gidiyorlar belki de.

Öldüğünde efsane olan çok lider tanıdık ama yaşarken az , yaşayan efsane diye çok yükleniyorlar yada

Şimdi iyi bakalım gençler saflara, seçimden sonra sıklaşacak bu saflar. Herkes bir oy verecek ama dilde herkes yönetecek ülkeyi. 4 ay var seçime iyi izleyin ortalığı çirkinleşecek tavırlar birileri tarafından, oyuna gelmeyelim kandırmasınlar yine otla ağaçla sizi. 

Sırf fitne çıkacak Mart’a kadar, ama sonra sular durulacak yine. Bugün insanların zihinlerini karıştırıp çamur at izi kalsın politikası güdenler adam gibi adamlara karşılar. 

Yarın daha da büyüyünce biz; ülkeyi ateşe atanları değil, ülkeye sahip çıkanları anlatacağız. Bugün ülkeye sahip çıkanları iyi kazıyalım aklımıza.

Anlatacak bir efsaneniz olsun istemez misiniz? hem de konuşmalarına, tavırlarına rahatça ‘google’ denen tek tuşla ulaşabileceğiniz . 

Recep Tayyip Erdoğan sadece bir başbakan değil bunu anlayalım önce. Yada siz hala anlamadınız mı? 

Ne için gitsin istiyorlarsa işte tamda onun için kalmalı. 

Vesselam.