Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Betül, eşinin İstanbul’a çalışmak için geldiğini ancak yasak aşk yaşadığını ve bu ilişkiden ikiz çocukları olduğunu iddia ederek canlı yayına çıktı. Eşinin yasaklı madde kullandığını iddia eden Betül, aldatıldığını söyleyerek isyan etti. İddiaların odağındaki Veysel’in aşık olduğunu söylediği Özge ile el ele stüdyoya girmesi ve günlerdir Betül’ün gözünün içine baka baka canlı yayında Özge ile el ele oturması ve tavırları izleyiciyi sinirlendirdi.

12 YILLIK KOCASININ İHANETİNE UĞRADI

Eşi Veysel Yurulmaz’ın çalışmak için Batman’dan İstanbul’a gittiğini söyleyen Betül Yurulmaz, 12 yıllık eşi tarafından ihanete uğradığını iddia ederek Esra Erol’da stüdyosuna konuk oldu. 12 yıllık evli olan Betül ile Veysel çiftinin bu evlilikten bir erkek çocukları bulunuyor. Canlı yayında yaşadıklarını anlatan Betül Hanım, eşi Veysel’i çalışması için İstanbul’a gönderdiğini ancak Özge isminde bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyledi. Özge ve Veysel’in bir de ikiz bebekleri olduğunu söyleyen Betül, ‘Kocam Veysel beni kandırdı’ dedi.

BEN BU KADINA AŞIĞIM DEDİ

Betül ve Veysel yaşananların ardından anlaşmalı olarak boşanırken canlı yayında yaşanan olaylar ise şok üstüne şok yaşattı. Veysel ve Özge’nin hiçbir şey olmamış gibi yan yana canlı yayına katılması ve Betül’ün yüzüne karşı aşklarını haykırması izleyiciden büyük tepki aldı. Programın sunucusu Esra Erol da tüm bu yaşananlara çok şaşırdı ve zaman zaman Veysel ve Özge ikilisine tepkisini dile getiren ifadeler kullandı. 12 yıllık karısının gözünün içine baka baka canlı yayında ‘Ben seni sevmiyormuşum ben sadece sana acıyormuşum diyen Veysel, Özge’ye aşık olduğunu söyledi. Özge ise ‘Ben bu aşk için çok bedel ödedim’ diyerek Veysel’e aşık olduğunu söyledi. Betül’ün yaşadıkları ve isyanı izleyiciyi de gözyaşlarına boğdu.