A Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella oldu. Milli Takım’da bugün Montella için imza töreni düzenlendi. Kendisi için düzenlenen imza töreninin basın toplantısında konuşan Montella, sözlerine ilk olarak özür dileyerek başladı. Türkçe konuşamadığı için özür dileyen İtalyan hoca, ‘Henüz o seviyeye gelemedim’ dedi.

MONTELLA İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bugün Montella için imza töreni düzenlendi. Kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Montella, Milli Takım hocası olarak ilk kez kameralar karşısına geçti. 

TÜRKÇE KONUŞAMADIĞI İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Sözlerine özür dileyerek başlayan İtalyan hoca, ‘Türkçe konuşamadığım için kusura bakmayın. Henüz o seviyeye gelemedim. Bu ülkede çalıştığım için çok mutluyum. Bu ülke için, bu federasyon için güzel şeyler yapabileceğim için mutluyum. Tüm taraftarlara neşe ve mutluluk getirmek istiyoruz. TFF’nin ilettiği görevi kabul ederken hiç tereddüt etmedim. İyi ve bildiğim genç bir takıma sahibiz. Tüm Türkiye’ye Milli Takım ile birlikte mutluluk yaşatmak istiyorum.’ dedi.

‘AİLE OLMALIYIZ’

A Milli Takım Teknik Direktörü olarak ilk kez kameralar karşısına geçen ve duygularını kelimelere döken Montella, takım ruhunun öneminden bahsetti. Takım ruhu çok önemli diyen başarılı teknik adam, ‘Aile olmalıyız. Bunu sahaya yansıtmalıyız. O ruhu, o heyecanı oyuncularımın yaşaması lazım. Neleri daha fazla ekstra yapabilmeyi düşünmeleri lazım. Biz de bunun için buradayız. Milli formayı giymek hediye değil çok büyük bir prestijdir. Çok önemli bir ulusu temsil ediyoruz. Çok önemli bir görev ve sorumluluğumuz var. Bunun da en iyi şekilde üstesinden gelmeye çalışacağız.’ ifadelerine yer verdi.