Yalı Çapkını dizisi her Cuma saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan sevilen dizinin oyuncu kadrosu ve konusu izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her bölümü merakla takip edilen dizide yine sürpriz gelişmeler var. Bu haftaki yeni bölümü büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Dizinin bu haftaki sürprizinin Dicle ve Orhan olması bekleniyor. Tanıtıma damga vuran ikilinin arasında yasak aşk başlayacağına dair iddialar var. İşte detaylar…

YALIDA İŞLER SARPA SARACAK

Yalı Çapkını yeni sezonuna yepyeni oyuncularla başladı. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in kadrosuna dahil olduğu sevilen dizi bu sezon yine izleyicisine sürpriz üstüne sürpriz yaşatacak. Ferti ve Seyran’ın aşkı, Halis Korhan’ın inadı, Kazım’ın sinsi planları ve yalıdaki bitmeyen gerginlikler bu sezon daha da artacak. Kaya ve Nükhet’in yalıya gelişi ise yalıdaki gergin havayı daha da arttırdı. İfakat’ın yerini Nükhet’in almasıyla yalıda adeta bir güç savaşı başladı. Ferit’te kuzeni Kaya’dan hiç hoşlanmadı ve ona karşı büyük bir cephe aldı.

DİCLE VE ORHAN BOMBASI

Yalı Çapkını dizisinin asıl şoke eden olayı ise Dicle ve Orhan oldu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümün ardından ekrana gelen tanıtımda Dicle ve Orhan’ın baş başa olduğu anlar izleyiciyie büyük bir şok yaşattı. Orhan, Halis Ağa’nın son hamlesinden sonra takım elbiseyi üzerinden atmış ve spor kıyafetlere geçiş yaparak motor tutkusuna geri dönmüştü. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Dicle ve Orhan’ın motorla baş başa bir yere gittiği ve bir eğlence mekanında baş başa takıldığı görülüyor. Bu sahneler izleyicinin aklına ‘Dicle ve Orhan arasında yasak aşk mı başlıyor?’ sorularını getirdi. Dicle’nin yaşının küçük olması ve Orhan’la böyle sahneler yazılması ihtimali izleyiciyi kızdırdı. Orhan ve Dicle arasında yasak aşk başlayacağına hatta Dicle’nin Orhan’ın yalıdaki sevgilisi olduğuna dair iddialar var. Dizideki senaryo nasıl işlenecek ve Orhan ve Dicle olayından neler çıkacak merakla bekleniyor.