Geçtiğimiz akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Dilan Polat, hesabının kendisinden haraç isteyen kişiler tarafından kapatıldığını ifade ederek beddua etti. Dünyanın birçok ülkesinde merkezleri bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti günlerdir vergi kaçakçılığı ve kara para aklama iddiasılarıyla gündemde bomba etkisi yarattı. Haklarındaki iddiaları kesin bir dille yalanlayan çiftten Dilan Polat'ın geçtiğimiz gün Instagram hesabı hacklendi. 

UÇAK ALDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ 

5 milyondan fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı özel hayatıyla ilgili gösterişli paylaşımlarla gündemde yerini koruyan Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda eşinin kendisine uçak aldığı iddiasıyla magazin gündemine yerini aldı. Uçağı satın almadıklarını sadece kiraladıklarını dile getiren çift hakkında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı şeklinde iddialar ortaya sürüldü. Haklarındaki iddiaları yalanlayan ve her türlü denetime açık olduklarını ifade eden çiftten Dilan Polat geçtiğimiz gün milyonlarca takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabı hesabı hacklendi. 

“ALLAH BELANIZI VERSİN” 

Hesabını kapanan Dilan Polat, kısa sürede sosyal medyanın diline düşünce eşinden açıklama geldi. Hastaneye kaldırılan eşiyle bir pozunu yayınlayan Engin Polat, "Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerekecek. Seni çok seviyorum ama yine iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun" ifadelerini kullandı. Yedek Instagram hesabından hasta yatağından bir video paylaşımı yapan Dilan Polat, hesabının başkaları tarafından kapatıldığını dile getirerek "Benim de artık konuşma vaktim var. Haraç kesmek isteyenler, hakkında kötü haberler yaparım tekerlekli sandalye adı altında benden 500-600 bin TL para isteyenler... Vermedim diye sürekli hakaret edenler, hakkımda karalama kampanyası yapanlar en sonunda hesabımı da kapatmışlar. Etkileşim için bana iftira atan kişiler 3-4 gün önce benden yardım istiyordu. Nelerle karşı karşıyayım susuyorum. Ben de bir insan evladıyım. Para verip kimseyi susturmadığım için bugün bunlarla karşılaşıyorum. Hepsine dava açtık. Allah sizin belanızı versin" şeklinde ifadeler kullandı.