Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Beştepe’de kabul etti. İki lider arasında saat 14.00’te başlayan toplantı devam ederken toplantının ardından liderlerin açıklama yapması bekleniyor. Erdoğan ve Bahçeli toplantısının ana gündem maddesinin Yerel Seçim hazırlıkları ve yeni yasama döneminde Meclis’e gelecek olan teklifler olduğu öngörülüyor.

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli, bugün saat 14.00’te Beştepe’de bir araya geldi. Gözler iki lider arasındaki toplantıya çevrilirken toplantının ana gündeminin yaklaşan Yerel Seçimlerle ilgili hazırlıklar ve yeni yasama döneminde Meclis’e gelecek teklifler olduğu belirtiliyor. 

TOPLANTI SONRASI AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bilindiği gibi TBMM, 1 Ekim’de açılıyor ve yeni yasama dönemi başlıyor. Bugün toplantı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli’nin gündemleri yeni yasama dönemi yaklaşırken bir hayli yoğun. Hem yaklaşan Yerel Seçimler hem de yeni yasama döneminde Meclis’e gelecek olan teklif ve düzenlemeleri değerlendirmek üzere bir araya geldikleri öngörülen iki liderin toplantının ardından açıklama yapması bekleniyor. Erdoğan ve Bahçeli son olarak 29 Ağustos tarihinde MHP liderinin Beytepe’deki evinde görüşmüştü. İki lider arasındaki toplantı 1 saate yakın sürmüştü.