Geçtiğimiz transfer döneminde ismi Süper Lig devi Beşiktaş ile de anılan yıldız futbolcu Alexis Beka Beka, viyadüğe çıkarak intihar girişiminde bulundu. Sevgilisi tarafından terk edildiği ve aşk acısı çektiği iddia edilen yıldız futbolcunun bu sebeple intihara teşebbüs ettiği öne sürülüyor. İhbar üzerine olay yeerine gelen sağlık ve polis ekipleri ise yıldız futbolcunun viyadükten aşağı inmesi için ikna çalışmalarına devam ediyor.

BARİYERLERİN ÜZERİNE ÇIKTI

Nice'de forma giyen Alexis Beka Beka, intihar teşebbüsüyle gündeme geldi. Kız arkadaşı tarafından terk edildiği öne sürülen yıldız futbolcunun aşk acısı çektiği ve bu sebeple intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Fransa'da Magnan viyadüğünde aracından inerek bariyerlerin üzerine çıkan Alexis Beka Beka, kendisini aşağı atacağını söyledi. Olayın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

FUTBOLCUYU İKNA ÇABALARI SÜRÜYOR

Fransız Ligue 1 ekiplerinden Nice'de forma giyen ve geçtiğimiz transfer döneminde ismi Beşiktaşile de anılan Alexis Beka Beka, kentin kuzey batısında yer alan bir otoyol üzerindeki köprüye çıkarak intihara teşebüs etti. Viyadüğe çıkan ve kendisini aşağı atacağını söyleyen Beka Beka'yı ikna çalışmaları sürüyor. 

OLAY YERİNE PSİKOLOG GÖNDERİLDİ

Yıldız futbolcu için ekipler seferber olurken genç oyuncuyu ikna çabaları sürüyor. Nice ise genç futbolcuyu ikna etmek için olay yerine psikolog gönderdi. Öte yandan Nice oyuncularının da Alexis Beka Beka'nın kız arkadaşı ile iletişime geçmeye çalıştığı bilgisine ulaşıldı.