Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 5. sezonuyla ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Her bölümü ilgiyle izlenen sevilen yapımın yeni sezonunun ilk bölümünün yayın tarihi de büyük bir merakla bekleniyor. Kuruluş Osman hayranları dizinin yeni sezonunun başlayacağı tarihi araştırıyor. Peki, ATV Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? ATV yayın akışında neler var 27 Eylül 2023? İşte tüm detaylar…

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON TARİHİ

ATV ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi halinde gelen Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Gözler bu akşama çevrilirken sevilen dizi ATV’nin bu akşamki yayın akışında yer almıyor. Sevilen dizi 5 Ekim 2023 tarihinde yeni sezona giriş yapacak.

5. SEZONUYLA EKRANA GELECEK

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 5. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu sezon da yine Çarşamba akşamlarına damga vurmaya hazırlanan iddialı dizi bu sezona bomba gibi hazır. Yeni sezonda yeni oyuncularla ekrana dönmeye hazırlanan sevilen dizi önümüzdeki hafta yeni bölümüyle ekranda olacak.

27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA ATV YAYIN AKIŞI

19.00- ATV Ana Haber

20.00- Bergen (Yerli Sinema)

23.20- Safir

02.35- Aldatmak

05.55- Mutfak Bahane