Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zenyo Eracar ve Uğur Aslan'ın başrolünü beraber paylaştığı Yargı dizisi başarısıyla ülke sınırlarını aştı. Dünya çapında büyük bir başarı yakalayan dizi, Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday olmayı başardı. 

İZLEYİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ 

Pazar akşamı 3.sezonu ile yayın hayatına başlayan Ay Yapım imzalı Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday olan dizi olmayı başardı. Tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen Yargı “En İyi Telenovela” dalında tüm dünyadan yarışacak 4 diziden biri oldu. Yargı dizisinin sosyal medya hesabından yapılan teşekkür paylaşımında "Dizimiz, tüm dünyadan dört projenin seçildiği Telenovela kategorisinde En İyi Dizi adayı oldu! İzleyicilerimize teşekkürler ve tüm ekibe tebrikler" şeklinde ifadeler kullanıldı. 

YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR? 

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacak. Bir cinayet vakasının buluşturduğu Savcı Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ile Avukat Ceylin’in (Pınar Deniz) ters köşelerle dolu bir hikayeyi ekranlara taşıyacak ‘Yargı’, seyirciyle buluştu. İdealist Savcı Ilgaz ile sınır tanımayan Avukat Ceylin’in tartışmasından kesitlerin seyirciyle buluştuğu sahne izleyenlere aynı zamanda zıt karakterlere sahip ikilinin çekişmeli ilişkisinden de ipuçları vermektedir.