WhatsApp’ta yeni güncellemeler devam ediyor. Dünyaca ünlü platformun üzerinde çalıştığı yeni uygulama ise yapay zeka ile sohbet uygulaması. WhatsApp’ta yapay zeka ile sohbet uygulaması hakkında merak edilen pek çok detay var. Üzerinde çalışılan bu uygulama ile ilgili tüm detaylar ve gündemdeki tüm bilgiler yoğun bir şekilde araştırılıyor.

WHATSAPP İÇİN YENİ YAPAY ZEKA

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni güncelleme yapay zeka ile mesajlaşma, yapay zeka ile sohbet güncellemesi olacak. Yeni uygulamanın özellikleri kısa sürede merak konusu oldu. WhatsApp’ta çığır açacak bu yeni özellik merakla bekleniyor. Peki, WhatsApp yapay zeka sohbetleri nasıl olacak işte detaylar.

WHATSAPP YAPAY ZEKA SOHBETLERİ

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yapay zeka ile konuşma, yapay zeka ile sohbet özelliği ile ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor. Meta’nın yapay zekaları sayesinde istediğiniz konu hakkında daha fazla bilgi edinebilecek veya grup sohbetlerinizdeki bir tartışmaya son noktayı koymak için soru sorabilecek hatta ve hatta Meta’nın yarattığı onlarca karakterden ilginç yanıtlar alarak her birinin farklı bakış açılarını da öğrenebileceksiniz. WhatsApp, yen güncelleme üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda WhatsApp üzerinden yapay zeka asistanıyla mesajlaşabilmek mümkün olacak.