Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa’da yaşayanlara piyango çıktı! TOKİ’den ev indirimi az önce açıklandı - Ucuz ev almak isteyenler son dönemlerde TOKİ kampanyalarını yakından takip ediyor. TOKİ'den milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni bir Konut Projesi daha geldi. Ucuz konu sahibi olmak isteyenlere TOKİ tarafından yüzde 25 indirimli konut satışı yapılacak. TOKİ yeni konut projesi için iller belli oldu. Başvuru tarihini kaçırmadan başvuru yapanlar ucuz konut alma hakkına sahip olacak. İşte TOKİ konut kampanyası yapılacak iller…

Ev sahibi olmak isteyenler son yıllarda artan konut fiyatları nedeniyle bu hayallerini başka bahara ertelemek zorunda kalıyordu. Ancak TOKİ'nin yaptığı yeni konut projeleri sayesinde birçok kişi yeni ev alma fırsatına sahip oluyor. TOKİ'den Bugün yeni bir müjde daha geldi. O illerde yaşayanlar için daha ucuz ev sahibi olma fırsatı doğuyor. TOKİ bazı illerde yüzde 25 indirimli konut satışı yapacak. Peki hangi illerde TOKİ konut kampanyası var? TOKİ indirimli konut satışı yapılacak iller hangileri? TOKİ konut projesi son başvuru tarihi ve detaylar haberimizde…

TOKİ'DEN DEV İNDİRİMLİ KONUT FIRSATI

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş için TOKİ'den son dakika açıklaması geldi. Ekim ayında TOKİ büyük bir konut kampanyasına daha imza atmaya hazırlanıyor. 19 Ekim tarihine kadar başvuru yapanlar yüzde 25 indirimli konut projesine katılabilecek. TOKİ'nin resmi internet sitesinden başvurular kabul edilmeye başlandı. Ayrıca yetkili satış ofisleri aracılığıyla da başvuru yapmak mümkün olacak.

ankara-istanbul-antalya-bursada-yasayanlara-piyango-cikti-tokiden-ev-indirimi-az-once-acikland-1

TOKİ YENİ KONUT PROJESİ DETAYLARI

TOKİ tarafından başlatılan yeni konut projesi kapsamında 2022 tarihinden önce inşa edilen konutlara indirim uygulanacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başvuruların 21 Eylül Perşembe günü başladığını duyurdu. 19 Ekim tarihine kadar sürecek başvurular doğrultusunda TOKİ yüzde 25 daha indirimli ev sahibi olma fırsatı sunacak. Ayrıca başvuruda bulunan vatandaşlar borçlarını yüzde 25 indirimli ödeme şansını da yakalayacak.

TOKİ YENİ KONUT PROJESİ HANGİ İLLERDE?

Toki'nin yeni konut kampanyası İstanbul Ankara İzmir Bursa Eskişehir Çanakkale gibi büyük illeri kapsıyor. Bu illerde yaşayan vatandaşlar 2022 yıl öncesinde aldıkları evlerin kalan borcunu peşin olarak ödemeleri halinde yüzde 25 daha indirimli konut sahibi olmuş olacak ayrıca kampanyaya katılabilmek için geriye dönük borcunun bulunmaması ve emlak vergisi borcu olmaması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Şartları taşıyanlar TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ya da yetkili satış ofislerinden başvuru yapabiliyor.