Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın gibi Türk dizi tarihine damga vuran yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu’nun İstanbul’da bir parkta ölü bulunduğu öğrenildi. İlk yapılan incelemelerde yıldız oyuncunun yaşamına son verdiği tahmin edilirken henüz net bir açıklama gelmedi. 

PARKTA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Polis ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki Hacı İzzet Parkı’na gitti. Burada bir kadın cesedi ihbarı alan polis ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda cansız bedeni bulunan kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğunu belirledi. Ünlü oyuncunun yaşamına son verdiği tahmin ediliyor. İncelemeler devam ediyor.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Kanlı Nigar, Çalıkuşu gibi çok sayıda başarılı yapımda rol üstlenen yıldız oyuncu Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 1997 yılında Trabzon Anadolu Lisesi'nden mezun olan Fettahoğlu, üniversite eğitimini ise Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Tiyatronun yanı sıra seslendirme de yapan ünlü oyuncu, kariyeri boyunca İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çok sayıda oyunda rol aldı. Başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Seda Fettahoğlu, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ve Haluk'un dünürü olan 'Sultan' karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.