Adana Demirspor-Beşiktaş maçında adeta gol yağmuru yaşandı. Ev sahibi ekibin peş peşe golleriyle rakip takımın fileleri havalanırken maçta bir de sakatlık yaşandı. Beşiktaş kalecisi Mert Günok, maçın ilk yarısında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyuna devam edemedi. Mert’in yerine Ersin Düzen kaleye geçti. Maçta kazanan taraf Adana Demirspor olurken maçın bitiş düdüğüyle birlikte yaşanan gerginlik sonrasında Şenol Güneş’in oyuncusu Salih Uçan’ı iterek soyunma odasına göndermeye çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

KARŞILAŞMANIN GALİBİ MAVİ ŞİMŞEKLER OLDU

Erteleme maçında Adana’da rakibi Beşiktaş’ı ağırlayan Adana Demirspor, karşılaşmaya gollü başladı. Maçın ilk yarısında öne geçen Mavi Şimşekler, Beşiktaş’ı  4-2 mağlup etti. Sıcak ve nemli bir havanın hakim olduğu Adana’da oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından sahada kısa süreli gerginlik yaşandığı görüldü.

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK SİNİRLENDİ

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada kazanan taraf Adana Demirspor oldu. Hakem maçın bitiş düdüğünü çaldıktan sonra Beşiktaş’ta kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncusu Salih Uçan’a sinirlendi. Beşiktaş’ta forma giyen Salih Uçan’ın Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Öztürk ile sarıldığı anlarda Güneş, oyuncusunu tutarak soyunma odasına göndermek istedi. Bu anlarda Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında tartışma yaşandığı görüldü. Güneş’in genç öğrencisini iterek soyunma odasına doğru göndermeye çalıştığı anlar da kameralara yansıdı.