Beşiktaş'ta istifa sesleri! Hem Trabzonspor maçında hem Avrupa maçında hem de son Adana Demirspor maçında alınan skorlarla Beşiktaş taraftarı adeta isyan noktasına geldi. Özellikle Adana Demirspor maçında alınan skor Şenol Güneş ve yardımcılarını istifaya götürüyor. Beşiktaş yönetimi istifa kararını düşününürken o isme bekle dedi!

Şenol Güneş istifa etmeye hazırlanıyor!

Şenol Güneş, Adana Demirspor Beşiktaş maçı ardından yardımcılarıyla istifa edebileceklerini yönetime iletti. Beşiktaş'ta başta başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere yönetim de Şenol Güneş'in istifasına sıcak bakıyor. Özellikle Trabzonspor karşısında şok skor, Avrupa maçında varlık gösteremeyen Beşiktaş, son olarak Adana Demirspor maçında adeta şoke olmuştu. Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş'in istifa kararını bu gece değerlendirme kararı aldı.

Şenol Güneş ile yollar ayrılıyor!

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de günlerdir aklında olan Şenol Güneş'in istifa kararı bu gece düşünme kararı aldı. Ancak yönetimde Şenol Güneş'le yolları ayırmak için doğru zaman olduğuna inanıyor. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş'ın muhteşem transferleri ve formlarıyla bu sezona erken havlu atmak istemeyen Beşiktaş o isme mesaj gönderdi!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sesleri!

Sabah saatleri itibariyle resmi olarak Samsunspor'dan teklif alan Sergen Yalçın'a bekle mesajı gitti. Beşiktaş yönetiminde ses getiren yönetici Sergen Yalçın'a gece yarısı imza atma mesajı attığı öğrenildi.

Yönetim istifa ve Ahmet istifa sesleri!

Beşiktaş Adana Demirspor Beşiktaş maçında skor 3-0 olduktan itibaren maçı bırakıp yönetim istifa ve Ahmet istifa sesleri yükseldi. Beşiktaş Süper Lig'de başkan mı istifa eden Şenol Güneş mi istifa eder hafta içi belli olacak.

Ancak Beşiktaş taraftarı da geç olmadan Şenol Güneş'in gitmesi ve Sergen Yalçın geri gelmesini istiyor.