PTT'den nakit ihtiyacı olan vatandaşın derdine derman olacak yepyeni bir kampanya geldi. Aktif Bank ile uzun zamandan beri işbirliği içinde olan ve vatandaşın nakit para sıkıntısına çözüm sağlayan PTT, yeni Kredi desteğini duyurdu. Al PTT ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında düşük faiz oranı ile 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli nakit para desteği sunuyor. Nakit ihtiyaçlarını kara kara düşünmeye son veren PTT'den yeni kredi kampanyası Ekim ayına özel olarak geldi.

PTT'den uzun süreden beri devam eden Kredi kampanyalarına yeni bir ekleme daha yapıldı. Nakit paraya sıkışan acil nakit ihtiyacı olan Kredi kullanarak nakit para sorununu çözmek isteyen vatandaşlara PTT tarafından düşük faizli kredi desteği verilecek. T.C kimlik numarası ile anında başvuru yaparak ödeme almanın mümkün olduğu Yeni PTT ihtiyaç kredisi kapsamında verilecek rakam 50.000 TL oldu. Nakit para derdinden Kurtulmak isteyen vatandaşlar PTT şubelerinden başvuru yaparak 36 aya kadar vadeli kredi desteği alma hakkına sahip olacak.

PTT KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT'den düşük faizli kredi almak isteyenler Aktif Bank aracılığıyla ya da PTT şubelerinden başvuru işlemlerini yapabilir. Aynı zamanda şubeye gitmeden başvuru yapmak isteyenler için de SMS ile kredi başvurusu mümkün. Cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden T.C kimlik numaranızı yazarak 30-50'ye SMS gönderip PTT kredi başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Sadece dakikalar içinde onaylı kredi desteği sağlayan PTT, aynı gün içinde şubelerden ödeme yapıyor.

ptt-kredi-1

PTT DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DETAYLARI

PTT'den düşük faiz oranlı kredi desteği almak isteyenler için detaylardan netleşti. Vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamaya Kararlı olan PTT, 50.000 TL'ye kadar olan limitli kredilerine 36 ay vadeli olarak sunuyor. Ayrıca vatandaşa esnek ödeme imkanı da sağlayan PTT, başvuru yapanlara ödeme erteleme seçeneği de sunuyor.

PTT KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

PTT'den düşük faiz oranı ile kredi kullanmak ve nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşların belirli şartlara uygun olmaları gerekiyor. Şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, bankalara gecikmiş Kredi ya da kredi kartı borcu bulunmamak gibi koşullar aranıyor. Daha detaylı bilgi almak için PTT şubelerini ve aktif Bank'ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.