Emekliye hükümetten yeni jestler gelmeye devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi vatandaşlar son dönemlerde maddi anlamda ciddi sorunlar yaşıyor. Hükümet emeklinin sesini Nihayet duydu. Emekliye maaşı ödeme müjdesi hükümet talimatı üzerine bankalardan geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine bankalar başvuru şartı ile ek ödeme yapacak. Bankaların yeni ek ödeme kampanyaları Emekli promosyonu olarak 1 Ekim tarihinden itibaren başlıyor. Güncellenen emekli promosyonları arasında öne çıkan ise Türkiye İş Bankası'nın promosyon ücretleri oluyor.

Emekliler 1 Ekim 2023 ve 31 Ekim 2023 tarihleri arasında emekli maaşlarını Türkiye İş Bankası'na taşımaları durumunda promosyon desteği alabilecek. Türkiye İş Bankası başvuru işlemlerini de oldukça kolaylaştırdı. Emekli maaşı alanların artık banka şubelerine gitmesine gerek kalmadı. Sadece cep telefonlarına İş Bankası'nın mobil uygulamasını indiren emekliler promosyon desteğini hemen alabilecek. Emekliye ek ödeme müjdesi veren Türkiye İş Bankası, 3 yıllığına maaş taşıma koşulu ile ödeme yapıyor. Türkiye İş Bankası emekli promosyon şartları ve detaylar haberimizde…

EMEKLİYE DEV PROMOSYON DESTEĞİ

Emekli maaşı alanlara ev promosyon desteği Türkiye İş Bankası tarafından veriliyor. Son dönemlerde cazip promosyon fırsatları ile rakiplerini sollayan Türkiye İş Bankası emekli maaşı alan müşterileri için 15.500 TL’ye varan karşılıksız ödeme yapacak. İş Bankası tarafından yapılan duyuruya göre emekliler en geç 31 Ekim 2023 tarihine kadar promosyon başvurusu yapabilecek. Başvuru işlemleri ise Online olarak rahatlıkla yapılabilecek.

hukumetten-emekliye-muthis-destek-4a-4b-4cli-emeklinin-hesabina-15500-tl-yatiyor-2

3 YILLIK TAAHHÜT VERMEK YETİYOR

Emekli promosyon kampanyaları ile öne çıkan Türkiye İş Bankası emekli ve vatandaşlardan Zorlu koşullar talep etmiyor. Üstelik emeklilerin şubeye bile gitmesine gerek yok. Sadece 3 yıllık taahhüt veren emekliler ek ödeme desteğinden rahatlıkla faydalanabiliyor. Emekli promosyon başvurusu için iş cep mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmanız ve buradan promosyon desteği başvurusu yapmanız yeterli oluyor. 3 yıllık taahhüt karşılığında verilecek olan yeni promosyon için 3 gün ödeme süresi var. 1 Ekim 2023 ve 31 Ekim 2023 tarihinde başvuru yapan tüm emekliler ödeme alabilecek.