Ekranlarda reyting savaşı sürüyor. Yayınlandığı her hafta fan kitleleri tarafından çok sevilen diziler dün akşam yayınlanan bölümlerinde bekleneni bir türlü veremedi. Hem Dönence, hem Adım Farah hem de Çöp Adam dizileri reytinglerde çakıldı!

Adım Farah sınıfta kaldı!

Yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara gelen Adım Farah dizisi bekleneni veremedi. Totalde 2,26 reytingle 9. olan dizi, AB'de 1,73 ABC1'de 2,67 reyting alarak kötü bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezonda beklenen sıçrayışı yapamayan Engin akyürek ve Demet Özdemir'li dizi için çanlar çalıyor.

Çöp Adam reytinglerde çakıldı!

Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin altan Düzyatan'ın yer aldığı Çöp Adam dizisi 28. bölümüyle ekranlara geldi. Totalde 1,59 reyting alabilen dizi, AB'de 2,27 ve ABC 1'de 1,78 reyting alabildi. Çöp Adam dizisi içinde tehlike çanları fazlasıyla çalmaya başladı.

Dönence finale hazırlanıyor!

Kanal D ekranlarda sevilen dizi Dönence 12. bölümüyle ekranlara geldi. Totalde 1,88 13. olabilen dizi AB'de 1,16 ve ABC1'de 1,75 reyting alarak günü kapattı. Çarşamba akşamları en düşük dizileri arasında yer alan Dönence dizisi için 13. bölümde final yapabilir iddiaları kuvvetlendi.

Benim Güzel Ailem riskli ancak TRT etkisi!

13. bölümüyle ekranlara gelen Benim Güzel Ailem dizisi 28 Eylül reytingleri belli oldu. Benim Güzel Ailem dizisi Totalde 1,90 AB 1,73 ve ABC1'de 2,18 reyting alabildi. TRT 1 için devam niteliğinde olsa da reytingleri yeni diziler başlayınca iyice düştü. Ancak Benim Güzel Ailem için final tehditi bulunmuyor.

Bergen ve MasterChef günün kazananı oldu!

28 Eylül 2023 çarşamba günü reytinglerde kazanan Masterchef ve Bergen filmi oldu. Total AB ve ABC1'de iyi reytingler alan yapımlar 28 eylül çarşamba akşamını zirvede tamamladı.