Oyuncunun son halini görenler tanımakta oldukça güçlük çekti. Gaddar isimli diziyle ekrana dönmeye hazırlık yapan ama Biz Bir Aileyiz filminin çekimleri iptal edilen Çağatay Ulusoy, sık sık imaj değiştirmesiyle magazib gündeminde yerini alıyor. Son olarak aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken oyuncu bu sefer de saçını ve sakalını uzattığı gözlemlendi. 

SEVENLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ 

Yoğun bir iş temposu olan ve son olarak Terzi dizisinde başarılı performansıyla rol alan Çağatay Ulusoy, her set hayatında rolleri için ayrı ayrı imaj değiştiriyor. Bir süre önce kilolarından ötürü gündeme olan Çağatay Ulusoy, kirli sakalı ve kıvırcıklaşan uzun saçlarıyla hayranlarının dikkatini çekti. Yakışıklı oyuncunun son imajı sevenlerini adeta ikiye böldü. Bir kısım Çağatay Ulusoy'un tarzını çok beğenirken bir kısım ise uzun saçı oyuncuya yakıştırmadı. 

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR? 

23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, oyuncu ve aynı zamanda modeldir. Çağatay Ulusoy, anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailede dünyaya gelmiştir. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olmuştur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü'nde tamamlamıştır ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Bu diziyle yıldızı hızla parlamıştır.