Emekliler için bankalar tarafından sağlanan emekli promosyon fırsatları Eylül ayının son günlerinde de hız kesmeden devam ediyor. Emekliye promosyon desteği veren bankalar istisnasız tüm emeklilere ek gelir imkanı sağlıyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olanlar banka şubelerinden ya da dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile başvurularını yapabiliyor. Eylül ayının bitmesine 3 gün kala bankalardan önemli açıklama geldi. 4A 4B 4C'li emekli vatandaşın hesabına 29 Eylül Mesai bitimine kadar 8.000 TL Ek ödeme yapacak. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen emekliler acele etsin. Çünkü Başvuru için son gün.

Eylül ayının bitmesine sayılı günler kala emekli promosyon ücretlerinde de hareketlilik yaşanıyor. Bankalar emekli maaş müşterisi yapmak ve bünyesine katmak için adeta birbiriyle büyük bir rekabet halinde. Bu sebeple de emekli promosyon kampanyaları her geçen gün artmaya devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş için ek ödeme fırsatı sunan bankalar, 8.000 TL'ye kadar ödeme yapacaklarını duyurdu. Emekliye sunulacak olan yeni promosyon fırsatları ile ilgili önemli açıklamalarda var. Eylül ayı bitmeden başvurusunu yapanlar 29 Eylül Mesai bitimine kadar IBAN numarası üzerinden ödeme alabilecek. Güncel emekli promosyon kampanyaları ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde…

okan-buruk-1

EMEKLİYE EK ÖDEME 8000  TL’YE YÜKSELDİ

Emekli maaşı alanlar için ek ödeme imkanları sürerken Bugün de bir banka daha güncelleme yaptı. Neredeyse emekliler her gün Güncellemeleri takip etmekte zorlanıyor. ING Türkiye tarafından yapılan açıklamada emekli maaşı alan vatandaşlar için verilecek promosyon desteğinin 8000 TL'ye yükseltildiği bildirildi.

4A 4B 4C emeklisi olan tüm vatandaşlar için düzenlenen yeni promosyona dahil olmak isteyen emeklilerin 3 yıllığına ING Bank müşterisi olmaları ve Turuncu Ekstra'ya katılmaları gerekiyor. Gerekli promosyon kampanyasını ay sonuna kadar sürdürecek olan ING Bank, aynı zamanda emekli müşterilerine özel kredi desteği de veriyor.

okan-buruk-2

EN GEÇ 29 EYLÜL'DE HESAPLARA YATACAK

ING Bank'tan Emekli promosyonu almak isteyen emeklilerin başvuru süresince oldukça kısıtlı. Hala promosyon yaklaşması yapmayan ya da promosyon harici olan emekliler Bugün mesaiye bitimine kadar başvuru yaparak ING Bank'tan avantajlı promosyon almaya hak kazanabilir.

ING Bank'ın Yeni emekli promosyon kampanyasında ödemeler 29 Eylül 17.30'a kadar IBAN üzerinden yapılacak. Başvurusunu yapan emekliler ve 29 Eylül Mesai bitimine kadar promosyon tutarlarını banka hesaplarından çekebilecek.