Dini değerleri zedelemeye çalışan Efe Aycan'ın son paylaşımı tepkilere sebep oldu. Sosyal medyada Zebani lakabıyla bilinen ve katıldığı bir programda 456 yaşında ve iblis olduğunu dile getiren Efe Baycan'ın bu sefer de Müslüman olarak Umre'ye gittiği anlar paylaşıldı. Dini değerleri kullanan Baycan'ın görüntüleri kullanıçalar tarafından tepkiyle karşılandı. 

“PRİM YAPIYORSUN” 

Zebani olduğunu ve 456 yaşında olduğunu ileri süren Efe Baycan'ın pembe saçlarını siyaha boyattı ve Umre'ye gittiği görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündeminde yerini almayı başardı. Sosyal medya hesabından yayınlanan görüntülerde tarzını değiştirerek bambaşka bir görünüm kazanan Efe Baycan'ın görüntüsü tepki topladı. Fenomen için "Prim yapıyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.  

EFE BAYCAN HAKKINDA 

Sosyal medyada Zebani lakabıyla bilinen ve katıldığı programda 456 yaşında ve iblis olduğunu söyleyen Efe Baycan'ın bu sefer de Müslüman olarak Umre'ye gittiği anlar yayınlandı. Dini değerleri kullanan Baycan'ın görüntüleri tepki çekti. Sosyal medyada Zebani lakabıyla ün kazanan ve katıldığı programda 456 yaşında ve iblis olduğunu ifade eden Efe Baycan'ın bu sefer de Müslüman olarak Umre'ye gittiği anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Dini değerleri kullanmaya çalışan fenomenin bu görüntüleri tepkilere sebep oldu.