Zam yağmurunun devam etmesi hemen her insanın cebini etkilemektedir. Özellikle akaryakıt ve sigaraya gelen zamların ardı arkası kesilmemektedir. Her ay zam geliyor desek yeridir. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere sigara fiyatlarına yine zam geldi. Hem de öyle böyle zam değil.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan açıklama kapsamında sigaraya 10 TL zam geldiği duyuruldu. Gelen zam ile beraber 1 paket sigara 55 TL oldu. Philip Morris bünyesinde bulunan sigara arasında bulunan Marlbora grubuna 10 TL artış geldi. Gelen zam ile beraber Marlbora Roll sarmalık kıyılmış tütün fiyatının 45 TL’den 55 TL’ye yükseldiği belirlendi. Tütün fiyatlarına gelen zammın paketlere de yansıması beklenmekte.

Tütün Fiyatları Zamlandı!

Sigaradan sonra tütün fiyatlarına da zam geldiği duyuruldu. Yapılan duyuru kapsamında Marlbora sarmalık kıyılmış tütün fiyatına 10 TL zam geldi. Gelen zammın her sigara paketine yansıyacağı tahmin edilmekle beraber kısa süre içerisinde zam yapılması bekleniyor.

En son sigara fiyatlarına 5 TL zam yapılmıştı. Yapılan zammın ardından hemen her sigara tiryakisi olumsuz olarak etkilense de yeniden tütün fiyatlarına zam yapıldığı duyuruldu.