Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu haberimiz sizleri yakından ilgilendiriyor! Garanti BBVA ve ING Bankası’nın yeni Şipşak Kredi kampanyasıyla, 235.000 TL’ye kadar anında kredi kullanabileceksiniz. Özellikle ev tadilatı, araç alımı veya tatil gibi önemli harcamalarınız için hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kampanya esnek ödeme planları ve cazip faiz oranlarıyla bütçenizi zorlamadan ihtiyacınızı karşılayacak.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit, Kolay Ödeme

Ani nakit ihtiyacı doğanlar için sevindirici haber Garanti BBVA’dan geldi. Banka 235.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Aylık sadece 27.483 TL taksit imkanı sunması sayesinde bütçenizi zorlamadan krediden faydalanabileceksiniz. Banka kampanyasında %4,34 faiz oranı ve esnek ödeme planları sayesinde ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayacaksınız.

Garanti BBVA ve ING’den İhtiyaç Kredisi
 

Garanti BBVA ve ING sunduğu 235.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ile müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Aylık 27.483 TL taksit ile toplam 331.142 TL geri ödeme yapılacak olan bu kredide, %4,34 faiz oranı uygulanıyor. Bu sayede ihtiyacınız olan her alanda krediyi kullanarak derin bir nefes alabileceksiniz.

Editör: Berkay Keskin"