SSK bağ-kur ve memur emeklisi vatandaşlar uzun yıllardır çalışma hayatında olduktan sonra emeklilik yıllarının tadını çıkarmak istiyor. Ancak maaşlara yapılan zamların yetersiz olması nedeniyle emekliler bir süredir mağduriyet içinde. Emekliye ara zam söylentileri devam ederken bankalardan önemli bir haber geldi. Emekli maaşı alan vatandaşlara ek ödeme için bankalar harekete geçti.

Eylül ayı bitmeden SSK bağ-kur memur emeklileri ve EYT emeklileri için promosyon tekliflerinde son kampanyalar yapılıyor. Özellikle temmuz zammı sonrası rekor bir artış kazanan promosyon ödemeleri ile ilgili bugün yeni duyuru geldi. Milyonlarca emekliye sunulan promosyon desteği ek ödemelerle birlikte 20.000 TL'ye kadar yükseltiliyor. Eylül ayı bitmeden başvurusunu yapan emekliler hemen ödeme almaya hak kazanacak.

20-bin-tllik-super-odeme-geliyor-emekliye-eylul-ayi-bitmeden-verilecek-2

EMEKLİ PROMOSYONU ALMA ŞARTLARI NELER?

Bankaların emekliye sunduğu promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyen 16 milyona yakın vatandaş Emekli promosyonu şartları neler sorusuna yanıt arıyor. Emekli promosyon kampanyalarından faydalanmak için Seçtiğiniz bir bankaya maaşınızı taşımanız ve 3 yıl boyunca burada kalmayı taahhüt etmeniz gerekiyor. Emekliler bu tarih sözleşmesini imzaladıktan sonra IBAN numaraları üzerinden promosyon desteği alabiliyor.

BANKALAR EMEKLİ PROMOSYONUNU 20.000 TL'YE ÇIKARACAK İDDİASI

Emekli promosyon kampanyaları şu anda 12.000 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor. Ancak Ocak ayına doğru adım adım ilerlerken emekliye zam iddiaları da beraberinde geliyor. Emekli maaşı alanlara ara zam yapılacağı ve Ekim ayında maaşların güncelleneceği konuşuluyor. Bankalardan gelen kulis bilgilerine göre ise Ekim ayında emekli maaşlarına Güncelleme yapılması halinde emekli promosyonu 20.000 TL'ye kadar yükselecek.

20-bin-tllik-super-odeme-geliyor-emekliye-eylul-ayi-bitmeden-verilecek-1

31 EKİM'E KADAR BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Bankalardan Emekli promosyonu almak isteyen emeklilerin promosyon desteği için başvuru yapmaları gereken tarih aralığı da belli oldu. 1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak promosyon kampanyalarına başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için bankaların resmi İnternet sitelerinden promosyon kampanyalarının detaylarını öğrenebilir aralarından en yüksek promosyon veren bankalar listesini bularak istediğiniz bankayı seçebilirsiniz. Emekli promosyonu almak için sadece maaşınızı taşımanız yeterli.