EKONOMİ

Vakıfbank'tan emekliye müjde gibi müjde! Ay sonuna kadar başvuru yapan 4A 4B 4C emeklisine rekor promosyon!

Vakıfbank yeni emekli promosyon kampanyası ile milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek. 4A 4B ve 4C emeklisine ay sonuna kadar Vakıfbank'tan rekor promosyon geldi.

Abone Ol

SSK Bağ-Kur memur emeklisi ve EYT emeklisi milyonlarca vatandaş bankaların emekli promosyonu kampanyalarını yakından takip ediyor. Vakıfbank emekli promosyonu da ayın son günlerinde güncellendi. Uzun süreden beri beklenen güncelleme Nihayet yapılırken emekliye verilecek olan ödeme rekora çıktı. Emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emeklilere verilecek olan ödeme arttırıldı.

Bankalar arasında emekli müşteri rekabeti hız kesmeden devam ediyor. 6 ayda da bir emekli maaşlarına yapılan zamlar sonrası bankalarda da maaş promosyonlarında güncelleme yapılıyor. Bu defa güncelleme haberi Vakıfbank'tan geldi. Emekli maaşını taşıyarak Vakıfbank’ın müşterisi olan emeklilere rekor promosyon teklifi yapıldı. Cazip promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin acele etmesi gerekiyor. Çünkü Vakıfbank’ın yeni emekli promosyonu ay sonuna kadar geçerli. Vakıfbank promosyon ödemesi ile ilgili merak edilenler haberimizde…

VAKIFBANK'TAN EMEKLİYE 5.000 TL'YE KADAR PROMOSYON

Emekli maaşı alanlara Vakıfbank'tan özel bir teklif geldi. Maaşını Vakıfbank’a taşıyarak 3 yıllığına müşteri alacak emekliler için tam 5.000 TL'ye Varan promosyon desteği sağlanacak. Maaş aralığına göre verilecek olan Vakıfbank emekli promosyon ücretleri şöyle:

3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3.000.- TL,

3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500.- TL,

7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500.- TL,

10.000.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000.- TL

EMEKLİ MAAŞINI TAŞIMA İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Vakıfbank'tan Emekli promosyonu almak isteyenler için emekli maaşı taşıma başvuruları son derece kolay ve hızlı oluyor. Vakıfbank müşteri sormak isteyen emeklilerin sadece şubelere gitmeleri ve T.C kimlik kartları ile birlikte maaş taşıma başvuruları yapmaları yetiyor. Ayrıca Vakıfbank’ın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri üzerinden de başvuru yapmak mümkün.

YENİ EMEKLİ PROMOSYONU AY SONUNA KADAR GEÇERLİ

Vakıfbank tarafından sağlanacak olan Yeni emekli promosyonu ay sonuna kadar geçerli nokta yani Eylül ayı sonuna kadar maaşını Vakıfbank’a taşıyan ve 3 yıllığına burada kalmayı taahhüt eden emeklilere 5.000 TL'ye Varan ek ödeme yapılacak. Buna ek olarak Vakıfbank’a emekliye özel kredi hesapları da var. Düşük faizli kredi almak isteyen emekliler de yine Vakıfbank müşterisi olarak cazip Kredi imkanlarından faydalanabilir. Elinizi çabuk tutun ay sonuna kadar geçerli Vakıfbank kampanyalarını kaçırmayın.