Türkiye'nin en köklü devlet bankalarından birisi olan Vakıfbank'tan tüm müşterilerine sıfır faizli tam 5 bin TL kredi olanağı! Bankanın n11 ile yapmış olduğu işbirliği doğrultusunda hazırlamış olduğu 5 bin TL faizsiz kredi kampanyası, banka müşterileri tarafından büyük destek görüyor. Söz konusu kampanya sayesinde artık Vakıfbank müşterileri ihtiyaçlarını değil ödemelerini erteliyor. Çünkü n11’den gerçekleştireceğiniz alışverişlerde anında dijital kredi çekebiliyor ve 5 bin TL'ye varan tutarlardaki alışverişlerinizi Vakıfbank'ta taksite böldürüp, üstelik bir kuruş da faiz ödemiyorsunuz. Adeta dakikalar içerisinde çekeceğiniz dijital kredi sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabiliyorsunuz. İşte detaylar!

Krediniz Sayesinde Alışverişinizi Ertelemeyin

Artık e-ticaret öyle bir noktaya geldi ki, neredeyse birçok ihtiyacımızı oturduğumuz yerden verdiğimiz siparişlerle karşılıyoruz diyebiliriz. Dünyada ve ülkemizde gitgide genişleyen e-ticaret olanakları sayesinde birçok kişi artık alışverişlerini internet sitelerinden gerçekleştiriyor. Söz konusu alışveriş siteleri arasında en çok tercih edileni ve popüler olanlarından birisi ise n11. Neredeyse bütün ihtiyaçlarınıza ulaşabileceğiniz, kozmetikten elektronik eşyaya, tekstilden mobilyaya tüm aradıklarınızı bulabileceğiniz n11 ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Üstelik de Vakıfbank desteği ile. Vakıfbank sağlamış olduğu ekstra kolaylık sayesinde n11’den yapacağınız alışverişlerinizde, bankadan 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi alabilirsiniz. Üstelik kredinizi 36 aya varan vadelerle geri ödeyebilir, herhangi bir sıkıntıya düşmezsiniz. Hatta bunu da herhangi bir şekilde şubeye gitmeden, alışverişinizi yaptığınız esnada gerçekleştirebilirsiniz. n11’de yaptığınız alışveriş esnasını sepetinizi oluşturur oluşturmaz anında Vakıfbank’tan 5 bin TL’ye kadar faizsiz krediniz hazır. İşte yapmanız gerekenler!

Vakıfbank Anında Dijital Kredi

n11’den gerçekleştirdiğiniz alışveriş sonrasında Vakıfbank’ın anında kredi imkanından yararlanabilir ve hatta bunu 36 aya varan taksitlerle faizsiz olarak ödeyebilirsiniz. Bunun için öncelikle alışverişinizi tamamlayıp ardından Masterpass üyesi e-ticaret sitesinden ödeme sayfasına geçmeniz gerekiyor. Burada Vakıfbank Bankomat seçeneğini seçtikten sonra alışveriş tutarınız dahilinde listelenen vade seçeneklerinden birisini seçebilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirip kullanım koşullarının onayladıktan sonra alışveriş miktarınız önce Masterpass ödeme sistemine kayıtlı Bankomat hesabına, ardından da 3D ödeme onayıyla beraber alışveriş yaptığınız üye iş yeri hesabına aktarılır. Bu şekilde hiçbir şekilde şubeye gitmeden, evrak toplamadan, kefil bulmadan kredinizi çekebilir ve ihtiyaçlarınızı ertelemeden karşılayabilirsiniz.