EKONOMİ

Tüm Emekliler Hesabını Kontrol Etsin! IBAN’a 15 Bin TL Yattı

Emeklilere yapılan ödemelerle ilgili detaylar gelmeye başladı. Emeklilere bedavadan 15 Bin TL veriliyor. Detaylar açıklandı...

Abone Ol

SSK ve Bağkur emeklilerini sevindiren haber geldi. Akşam saatlerinde gelen haberle beraber emeklilerin IBAN’ına 15 Bin TL yatırıldığı duyuruldu. Emeklilerin hesabına yatırılacak olan bu ödemelerle ilgili de detaylar açıklandı.

Emeklilere ek olarak ödenen promosyon ödemeleriyle ilgili detaylar gelmeye başladı. Gelen son haberle beraber şartları taşıyan kişilere 15.000 TL para verileceği duyuruldu. Özellikle SSK, Bağkur ve memur emeklilerine verilen para herkesin yüzünü güldürmeye yetti. Milyonlarca emekliye ödenen promosyon ödemelerinin ardı arkası kesilmeden devam ediyor. Maaş tutarına göre yapılan ödemelere maaşta eklenince alınan para 15 bine kadar çıkıyor.

Emekliye Bedavadan 15 Bin TL!

Ağustos ayının gelişiyle beraber emekli promosyonuyla ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Ağustos ayı itibariyle zamlı promosyon ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Geçen ay memur ve memur emeklisine bildiğiniz gibi zamlı maaş verildi ve hala verilmeye devam ediyor. Maaş tutarına göre yapılan ödemelere bir de promosyon ödemeleri eklendi. Yapılan ek ödemeyle ilgili detaylar geldi. Güncellenen promosyon ile ilgili detaylı bilgi için bankayla görüşmeniz gerekiyor. Bankalar tarafından ödenen emekli promosyonuyla ilgili gelişmeleri bankaların ana sayfalarından kontrol edebilirsiniz.

Verilen emekli promosyonları bankalar tarafından emeklilere 3 yıl taahhüt sözü verdikleri zaman verilmektedir. Yapılan ödemeler bankadan bankaya farklılık göstermekle beraber maaş tutarına göre de değişiklik göstermektedir. Maaş tutarınıza göre bankaya 3 yıl aynı bankadan maaş alma sözü verdiğiniz zaman size ek ödeme yapılacaktır.