Araba piyasalarında son dönemde hakim olan durgunluktan faydalanmak ve yeni bir otomobil almak isteyenler marka ve modelde bir türlü net kararı veremiyor. Arabanın markası ve özelliklerinin yanı sıra fiyatı da alım yaparken seçimleri bir hayli etkiliyor. Böyle durumlarda ise çeşitli özellikleri uygun fiyata sunan markalar dikkat çekiyor. Son dönemde fark edilen en mühim nokta, Seat Leon modellerinin artık çok daha üst seviye bir otomobil oluşudur. Çok sayıdaş vatandaş Seat Leon'u tercih ediyor. Güvenlik hissi veren bir taşıtın fiyatı da ne olursa olsun alıcılar tarafından önemseniyor.

Her daim tercih edilen ve sevilen Seat Leon modeli arabaların fiyatları da vatandaş tarafından merak edilip araştırılıyor.

seat-leon-kampanya

C HB segmentinin en çok satan arabalarından olan Seat Leon, bunu satış performansına da yansıtıyor. Genç arabası diye anılan modelin kampanyalı fiyatları, satış grafiğinin yükselmesinde de etkili oluyor.

Ülkemizde Leon her zaman tercih edilen arabalardan biri oldu. Ancak marka, otomobilin donanım seçeneklerini Türkiye'de oldukça sınırlı tutuyor. Seat markasının bu donanım yelpazesi genişletmesi durumunda, Leon satışlarının patlama yapması bekliyor. Tüm bunlara rağmen Seat yetkililerinin, modelin Türkiye pazarına istenen ağırlığı vermemesi dikkat çekiyor.

Seat Leon Ağustos 2023 Fiyat Listesi 

1.0   eTSI 110 HP DSG Style Fiyatı: 1.310.000 TL

1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR

Fiyatı: 1.426.100 TL

seat-leon-fiyat

Anahtarsız giriş sistemi, kablosuz şarj ünitesi, geri dönüş kamerası, ön kol dayama, ısı denetimli orta havalandırma kanalı, koyu karartılmış arka camlar ve üç bölmeli otomatik klima gibi opsiyonların toplam bedeline ekstra ücret istemesi markanın tercih edilme oranında düşüşlere sebep oluyor.

Seat Leon Otomobil Özellikleri

Seat Leon otomobil özellikleri bakımından iddialı bir yapıya sahip! Dünya çapında tanınmış ve gelişmiş araba markalarından Seat Leon indirimli fiyatlarıyla görenlerin ilgisini çekiyor. Kullanıcılar tarafından büyük bir memnuniyetle anlatılan model birçok yönden faydalı olarak görülüyor. Geniş opsiyon seçenekleri ve teknolojik donanımıyla dikkat çeken Leon, sektörün öncülerinden biri olarak anılmaya layık bir model.

Yapılan mühim indirimlerle de kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. 

Editör: Süleyhan Avşar