EKONOMİ

Nakit Sıkıntısı Olanların Yüzünü Güldüren Haber! Garanti BBVA Faizsiz 45 Bin TL Verecek

Nakit para ihtiyacı olan kişilere Garanti BBVA tarafından 45 bin TL para verileceği duyuruldu. Verilecek destekle ilgili detaylar belli oldu.

Abone Ol

Özellikle hayat pahalılığından dolayı insanlar yeni gelir kazanma yollarını araştırmaktadır. Gerek kamu bankaları gerek özel bankalar tarafından verilen krediler sıklıkla araştırılmaktadır. Garanti BBVA tarafından araştırmalara bir nokta getirildi. Banka tarafından yapılan duyuru kapsamında yeni kredi kampanyası hazırlandı. Hazırlanan kampanya da kredi miktarı 45 Bin TL olarak duyuruldu.

Garanti BBVA tarafından verilen emekli promosyonu açıklaması harici kredi veya kredi kartı kullanım kampanyaları hazırlandı. Hazırlanan bir kampanya da faizsiz kredi desteği olmaktadır. Garanti Bankası müşterisi olan kişilere sunulan kredi imkanından hemen her müşteri faydalanabilecek. Garanti BBVA tarafından verilen destek ödemeleriyle ilgili yeni açıklama geldi. Tamamen faizsiz olarak verilen kredinin detayları sıklıkla araştırılmaktadır. Mobil bankacılık yoluyla başvuru yaptığınız zaman krediden faydalanabileceksiniz. Garanti Bankası tarafından müşterilere acil para verileceği duyuruldu.

Garanti Bankası 45 Bin TL Verecek

Garanti Bankası tarafından başvuru yapan müşterilere 45 bin TL faizsiz para verileceği duyuruldu. Verilecek krediden faydalanmak için banka müşterisi olmanız gerekmekle beraber kart üzerinden nakit avans alma imkanınız bulunuyor. Çektiğiniz nakit avansı sıfır faizle kullanacak olup ödeme koşullarında aldığınız parayı taksitlendirme imkanınız da bulunuyor. Garanti Bankası tarafından verilen nakit avans imkanından faydalanarak siz de anlık nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Banka tarafından sunulan krediden faydalanmak için bazı şartları karşılamanız gerekiyor. Banka tarafından sunulan krediyi 0 faizli olarak kullanabilirsiniz. Alacağınız nakit avans sizin kart limitinize göre farklılık göstermektedir. Garanti Bankası müşterisi olan kişiler krediden faydalanırsa eğer 3 ay, 6 ay ve 12 aya kadar vadelendirme imkanınız bulunuyor. Garanti BBVA Mobil şube üzerinden başvuru yapabileceğiniz gibi ayrıca size en yakın Garanti BBVA şubesine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.