Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından araba fiyatlarına da tek tek zam gelmişti. Gelen zamlar herkesin cebini olumsuz etkilemekle beraber indirimli olarak satılan araba fiyatları araştırılmaya başlandı. Hyundai sıfır araba fiyat listesi dikkat çekmeyi başardı. Araba markaları arasında Ağustos ayı içerisinde zam yapmayan markalardan biri de Hyundai i10 modeli olmayı başardı. Hyundai sıfır araba fiyat listesi göz kamaştırdı.

Son zamanlarda artış gösteren araba markalarından biri de Hyundai oldu. Akaryakıt fiyatlarının artış göstermesiyle beraber araba fiyatları da artış göstermişti. Ama Ağustos ayı itibariyle uygun fiyatlı araba satışı da başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de de en çok tercih edilen araba markası olan Hyundai i10 modelinin en çok tercih edilen araba markası olmakla beraber fiyatı da oldukça uygun. Türkiye de Hyundai i10 satış fiyatı olarak 715.000 TL olarak açıklandı. Hal böyle olunca en çok tercih edilen araba markalarından olmayı başardı.

Sıfır Araba Fiyat Listesi Göz Kamaştırdı

Hyundai i10 Ağustos Ayı Güncel Fiyat Listesi açıklandı. Açıklanan sıfır araç fiyat listesiyle ilgili detaylar resmen göz kamaştırdı. En güzel modelleri sunan Hyundai i10 ile siz de araç sahibi olabilirsiniz. İşte, fiyat listesi:

67 PS Jump benzin manuel fiyatı 715.000

1.0 67 PS Jump benzin AMT fiyatı 760.000 TL

1.2 MPI 84 PS Style benzin AMT fiyatı 780.000 TL

1.2 MPI 84 PS Elite çift renk benzin AMT fiyatı ise 840.000 TL