EKONOMİ

Emekli Promosyonu Yüz Güldürdü! Ağustos 2023 QNB Finansbank Emekli Promosyonu

Emeklilere verilen ek ödemelerden biri de emekli promosyonu olmaktadır. Emekli promosyonuyla ilgili müjde Finansbank'tan geldi.

Abone Ol

Emeklilere verilen promosyon oranıyla ilgili araştırma yapan emeklilere en yüksek promosyon veren bankaların başında Finansbank yer alır. Ağustos 2023 QNB Finansbank Emekli Promosyonu belli oldu. En yüksek promosyon veren bankalar arasında yer alan emekli promosyonuyla ilgili açıklamalar gelmeye başladı.

Emeklilere yönelik olarak verilen emekli promosyonuyla ilgili detaylar açıklandı. Bildiğiniz gibi emeklilikte yaşa takılanlar için çıkan yasa sonucu emekli olmuşlardır. Emekli olan kişiler de bankalara giderek emekli promosyonundan faydalanmak istemektedir. Hal böyle olunca da en yüksek promosyon veren bankayı araştırmaya başlamıştır. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar arasında Finansbank yerini almıştır. Finansbank emekli promosyonu belli oldu.

Finansbank Tarafından 8 Bin TL Para Veriliyor

Finansbank tarafından emeklilere 8 bin TL geri ödemesiz para verileceği duyuruldu. Emeklilere yönelik olarak sunulan promosyon ödemeleriyle ilgili detaylar banka tarafından açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında müşterilerin emekli maaşlarına göre farklılık gösteren tutarda ödeme yapılmaktadır. Yapılan açıklama sonucu ortalama maaşı:

3499 TL’ye kadar olan emeklilere 4800 TL,

3500 TL ile 7499 TL arası maaş alan emeklilere 5600 TL,

7500 TL ile 9999 TL arası maaş alan emeklilere 7200 TL,

10.000 TL maaş alan emeklilere 8000 TL tutarında emekli promosyonu verilecektir.

Verilecek promosyon oranından faydalanacak olan emekli müşterilere yönelik olarak sunulan kampanyalar da dikkat çekmektedir. Sunulan kampanyalar arasında emekliler kredi kartıyla toplamda 500 TL harcama yaptıkları zaman ek olarak 750 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.