EKONOMİ

Emekli Promosyonu Dudak Uçuklatıyor. Ağustos 2023 Garanti Bankası Emekli Promosyonu

Bankalar tarafından bir süredir emeklilere verilen promosyonlarla ilgili yeni açıklama Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti Bankası tarafından verilen emekli promosyonu arşa çıktı.

Abone Ol

Emekli vatandaşlar ekonomik yönden zorluk çektikleri için kendilerine yen gelir kapısı aramaktadırlar. Hal böyle olunca da hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini araştırma yoluna girmişlerdir. Bildiğiniz gibi emekli promosyonu bir süredir emeklilere tanınan haklardan olmakla beraber en yüksek emekli promosyonu veren bankalardan biri de Garanti Bankası olmaktadır.

Garanti Bankası Emekli Promosyonu ile yüzleri güldürdü. Bildiğiniz gibi Temmuz ayında yapılan emekli zammı beklentileri karşılamaması nedeniyle emeklilere promosyonlarla destek verilmektedir. Peki, Garanti Bankası Emekli Promosyonu ne kadar?

Garanti Bankası her daim olduğu gibi vatandaşın yanında bulunan özel bankalar arasında yer almaktadır. Hal böyle olunca da emekli promosyon kampanyasını güncelledi. Heyecan verici kampanyalarıyla ön plana çıkan Garanti Bankası emeklilere maaş tutarına göre emekli promosyonu vereceğini duyurdu. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında:

Garanti Bankası'ndan;

3500 TL'ye kadar maaş alanlara 4.500 TL,

7.500 TL'ye kadar maaş alanlara 5.250 TL

10.000 TL'ye kadar maaş alanlara 6.750 TL

10.000 TL üzeri maaş alan emeklilere ise 7.500 TL promosyon ödemesi verilecek. Garanti Bankası tarafından ayrıca bonus kredi kartı kullanan kullanıcılara minimum 500 TL harcama yapması durumunda 1000 TL’lik promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.