Geçim sıkıntısından en çok etkilenen kesimlerin başında emekliler yer alıyor. Emekli vatandaşlar, maaşlarının yetersiz gelmesi sebebi ile alternatif çareler arayışına girdi. Emekliler için en güzel alternatif çaresi ise bankaların emekli promosyon kampaları oluyor. Bankalar, emekli vatandaşların maaşlarının 3 yıl boyunca kendi bankalarından almalarının sözünü vermelerine karşılık dolgun promosyon ödemeleri ile emeklilere nefes aldırıyor. 

Promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen birçok emekli vatandaş, "En çok emekli promosyonu veren banka hangisi? Emekli promosyon ağustos 2023 ne kadar? Emekli promosyonu kaç TL?" şeklindeki soruların yanıtlarını internet üzerinden araştırmayı Ağustos ayında da sürdürüyor. 

promosyon-odemesi-1

2017 senesinde başlatılan emekliye banka promosyonu 6'ıncı yılını doldururken emekli promosyonu konusunda rekabet de üst seviyeye çıktı. Özel bankalar tarafından başlatılan promosyon rekabetine daha sonra kamu bankaları da dahil oldu. Böylece rekabet iyice kızıştı ve bankalar emekli promosyon kampanyaları için adete yarışa girdi. 

Önceki senelerde az miktarlarda yapılan emekli promosyonları ödemesine geçtiğimiz yıl gelen büyük zam, promosyon alanlara derin bir oh çektirmişti. Emekliler, bankaların verdiği promosyonları takip ederek en çok banka promosyonu vere bankayı tercih etti. Bu kapsamda bankalar da mevcut müşterilerini başka bankaya kaptırmamak ve yeni müşterileri bünyelerine katmak için kıyasıya mücadeleye girdi. Promosyon ödemelerine ek kampanyalar da sunan bankalar promosyon yarışında birbirine karşı adeta gövde gösterisi yaptı.

akbank-promosyon

Özel bankalardan biri olan ve sık sık duyurduğu kampanyalar için çok sayıda vatandaşın takibinde olan Akbank, SSK ve bağ-kur emeklisine yönelik yepyeni bir promosyon kampanyası duyuruldu.

Milyonlarca emekliliyi kendi bünyesine çekmek için davette bulunan Akbank, cazip bir promosyon fırsatı sunuyor. SSK, bağ-kur, emekli sandığı ve EYT emeklisi için yeni promosyon ücretleri yayınlandı. Peki 'Akbank Ağustos ayı güncel emekli promosyonu ne kadar? Akbank emekli promosyonu ne kadar?' işte detaylar...

Akbank, promosyon döneminde emekliye çok cazip teklifler sunuyor. Temmuz ayı emekli maaş zammının ardından harekete geçen Akbank'tan emekli müşterilerine yönelik yeni promosyon ücretleri duyuruldu. Kurum fark etmeksizin SSK, bağ-kur memur emeklisi tüm emekliler için başlatılan yeni promosyon kampanyasına göre verilecek güncel promosyon miktarlarıda belirlendi.

Akbank Ağustos Ayı Güncel Emekli Promosyonu Ne Kadar?

0 – 3.499 TL maaşa: 4.200 TL,

3.500 TL – 7.499TL maaşa: 4.850 TL,

7.500 TL – 9.999 maşa: 6.250 TL,

10.000 TL ve üzeri maaşa: 7.000 TL

AKBANK Emekli Promosyonu Kampanyası

Akbank ile SGK'nın arasında gerçekleştirdiği anlaşmaya göre emekliye binlerce TL'lik promosyon ücreti sunuluyor. Emekli maaş aralığına göre bu ay için belirlenen promosyon ödemeleri 31 Ağustos 2023'e kadar geçerli olacak. Emeklilerin, Akbank'tan promosyon alabilmeleri için 3 seneliğine maaşlarını Akbank'a taşımaları ve taahhüt vermeleri gerekiyor.

akbank-emekli

Akbank'tan Promosyona Ek Ödeme Fırsatı

Akbank'ın yeni promosyon kampanyası kapsamında emeklileri ekstra ödemeler de bekliyor. Akbank'tan bireysel kredi kartı kullanan veya Access veya Wings kredi kartına ilk kez başvuruda bulunan emekli vatandaşlar, 2.500 TL harcama sözü vermelerine karşılık toplamda 10.000 TL'ye kadar parası kazanabiliyor.

Böylece 10 bin TL üzeri maaş alan bir emekli 7 bin TL promosyon ödemesine ek alacağı 10 bin TL ödülle birlikte toplamda 17 bin TL almış olacak.

Akbank Promosyon Başvurusu

Emekli promosyonunu Akbank'tan almak isteyenler için promosyon başvuru şartları ve başvuru detayları da netlik kazandı. Yalnızca 3 yıllığına maaşınızı taşımak, Akbank'ın promosyon kampanyasına katılmak için yeterli sayılıyor. Başvurular, şubelerin yanı sıra mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden de gerçekleştiriliyor.

Editör: Süleyhan Avşar