Sosyal medyadan lüks hayatını sık sık paylaşan Dilan Polat son dönemlerde eşi ile birlikte Kara Para akladıkları iddiaları ile gündemden düşmüyor. Son olarak şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu parlak, Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Dilan Polat ve eşinin kendisini öldürtmek için kiralık katil tuttuğunu söyleyen Banu parlak hayatının tehlikede olduğunu savundu.

Eşiyle birlikte Kara Para hakladığı iddia edilen Dilan Polat ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara devam ediyor. Dilan Polat Dün gündeme gelen kiralık katil iddialarının ardından sosyal medyadan açıkça küfür edince Olanlar oldu.

DİLAN POLAT TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE

Kariyerine doğum fotoğrafçılığı ile başlayan Daha sonra da güzellik merkezleri zinciri sahibi olan Dilan Polat'ın hayatı bir anda değişmişti. Lüks bir hayat yaşayan ve bunu da sık sık sosyal medya üzerinden paylaşan Dilan Polat ile ilgili olarak son günlerde Kara Para aklıma iddiaları var.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili iddiaları gündeme getiren ise Muhammet Yakut oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir paylaşım yapan Yakut, Kuyumculuk üzerinden Polat ailesinin Kara Para atladığını öne sürdü.

kara-para-aklama-kiralik-katil-iddialari-ile-gundemde-olan-dilan-polat-sosyal-medyadan-kufuru-2

GÖZYAŞLARI İÇİNDE VİDEO ÇEKTİ

Dilan Polat haklarında gündeme gelen bu iddialar sonrasında sosyal medyadan Gözyaşları içinde bir video çekerek "Biz devletini vatanını çok seven insanlarız" dedi.

Seyhan Soylu ise başka bir iddiayı gündeme getirerek Dilan ve Engin Polat çiftinin bir kişiyi vurdurduğunu öne sürdü.

Hemen ardından şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak’tan da bir iddia gündeme geldi. Banu parlak sosyal medya hesabından biri açıklama yaparak Dilan Polat ve Engin Polat'ın kendini vurdurmak için birini tuttuğunu ancak bu kişinin bunu yapamadığı için çift tarafından vurulduğunu iddia etti.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKÇA KÜFRETTİ

Sosyal medya bu iddialarla çalkalanırken Dilan Polat Twitter hesabından attığı yeni bir tweetle gündeme geldi. Dilan Polat iddiaların ardından "Hepinizin ta amk" sözleriyle herkese küfretti.