GUNDEM

52 Gündür Kayıp Olan Ekonomist Korhan Berzeg’den Hala Haber Yok 

Balıkesir'de köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ünlü ekonomist 83 yaşındaki Korhan Berzeg'den 52 gündür hala haber alınamıyor.

Abone Ol

Berzeg'in İngiliz eşi Angela Berzeg, eşini gören ve emniyet güçlerine ihbar eden kişiye 1 milyon liralık ödül vereceğini açıklamıştı.

Eşi Angela Berzeg, "Biz Korhan'ı çok özlüyoruz, ailemiz çok özlüyor. Korhan, nerede bilmiyoruz. Hiçbir şey yapamadan her gün, haber bekliyoruz. Ödül koyduk, geçen cuma günü ve hiç haber yok, bekliyoruz hala" dedi. Ailenin avukatı Emre Akkaş, henüz somut bir bilgiye ulaşamadıklarını ifade etti. 

Berzeg ailesi, kaybolan ünlü ekonomistin bulunması için büyük bir umutla beklerken, emniyet güçleri de bölgede yoğun bir arama çalışması yürütüyor. Avukat Emre Akkaş, "52 gün oldu bugün itibarıyla. Tabi emniyet güçlerinin bölgede yoğun çalışmalar yaptığını biliyoruz, iletişim halindeyiz. Bizim de beklentimiz en kısa süre içerisinde Korhan Bey'in en kısa sürede bulunması ve evine dönmesi" şeklinde konuştu. 

Korhan Berzeg'in eşi ve avukatı, vatandaşların kendisine benzeyen ya da köpeği Tina'ya benzeyen kişileri gördüklerinde doğrudan polis veya jandarmaya bilgi vermeleri gerektiğini vurguladı. Berzeg ailesi, bu zorlu süreçte asılsız ihbarların yapılmaması ve güvenlik güçlerinin zamanının israf edilmemesi için vatandaşların duyarlı olmasını bekliyor. 

Polis ekipleri ve güvenlik güçleri, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in bulunması için 10'uncu günden bu yana yoğun bir soruşturma yürütüyor. Ancak şu ana kadar öne çıkan bir senaryo veya somut bir bilgi elde edilemediği belirtildi.