Zuckerberg, Threads üzerinden yaptığı açıklamada, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı." ifadelerini kullandı. Dövüş tarihi konusunda hala bir karar alınmadığını belirten Zuckerberg, Musk'ın önce ameliyat olması gerektiğini ardından ise arka bahçesinde pratik yapması gerektiğini açıkladı. 

Elon Musk ise cevap olarak X platformu üzerinden "Zuck bir tavuk." şeklinde esprili bir yanıt verdi. Musk, daha önce yaptığı açıklamada, en erken tarihte dövüşmeye istekli olduğunu belirtmişti.  

22 Haziran'da Zuckerberg, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu. Geçen hafta Musk, dövüşün eski Roma'daki epik bir mekanda gerçekleşeceğini söyleyerek Zuckerberg'in bu açıklamasını çürütmüş ve kafes dövüşü değil bir arena ortamı hayal ettiğini vurgulamıştır. 

Bu açıklamasının ardından Musk, cuma günü yaptığı paylaşımda ise sol omzundaki bir sorun nedeniyle ameliyat olması gerektiğini belirterek, iyileşmenin birkaç ay süreceğini duyurdu. Bu durum ikili arasındaki dövüşün ertelendiğini gösteriyor. 

Editör: Öznur Tekeli