MAGAZİN

Seda Fettahoğlu oynadığı diziler! Seda Fettahoğlu Sihirli Annem dizisindeki rolü

Bugün alınan üzücü haberle parkta cansız bedeni bulunduğu öğrenilen oyuncu Seda Fettahoğlu’nun acı haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Çok sayıda başarılı yapımda rol alan yıldız oyuncunun rol aldığı diziler de merak konusu oldu.

Abone Ol

Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu’nun vefat haberi sanat dünyasını büyük bir üzüntüye boğdu. İstanbul2da bir parkta cansız bedeni bulunan ünlü oyuncunun ölüm nedeni araştırılırken rol arkadaşları ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isimden taziye mesajları paylaşılmaya başlandı. Seda Fettahoğlu’nun rol aldığı yapımlar da merak edildi. Efsane diziler Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın’da üstlendiği roller de araştırılmaya başlandı.

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNDE LEYLA KARAKTERİNİ CANLANDIRDI

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde rol alan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu, efsane dizide Leyla karakterine hayat verdi. Yine Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve bir döneme damgasını vuran yapımlarından biri olan Çocuklar Duymasın dizisinde de rol alan Seda Fettahoğlu, dizinin Kanal D’de yayınlanan bölümlerinde Meltem ve Haluk’un dünürü ‘Sultan’ karakterini canlandırmıştı.

SEDA FETTAHOĞLU’NUN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

-    Sihirli Annem

-    Çocuklar Duymasın

-    Kanlı Nigar

-    Çalıkuşu

-    Sular Durulmuyor

-    Çatı Katı

-    Yalan Dünya

-    Dolunay

SON PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

İstanbul’da bir parkta cansız bedeni bulunan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu’nun bundan 4 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürek yaktı. 44 yaşındaki yıldız oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafının altına ‘Yaşamı sev bedeni koru’ notunu eklediği görüldü.