BEŞİKTAŞ

Milan, Messias Bonservisi için Beşiktaş'tan 3 Milyon Euro İstiyor 

Beşiktaş, Rebic’ten sonra Messias'ı da takıma kazandırmak için harekete geçti. İddialara göre, Siyah beyazlılar, İtalyan kulübüne 1 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Ancak Milan, oyuncu için 3 milyon euro talep ediyor.

Abone Ol

Hırvat yıldız Ante Rebic'i  İstanbul'a getiren siyah beyazlılar, kadrolarına bir başka yetenekli oyuncuyu daha katmak istiyor. Hücum hattında sol kanadı Rebic'e emanet edecek olan Beşiktaş, sağ kanat için de Junior Messias'ı transfer etmek için çaba harcıyor. 

Calciomercato muhabiri Daniele Longo'nun haberine göre, Beşiktaş futbol takımı, Milan'dan Junior Messias'ı transfer etmek için adımlar atıyor. Siyah beyazlılar, Brezilyalı futbolcu için Milan'a 1 milyon euro teklif etti. Fakat Milan’ın başkanı Giorgio Furlani, futbolcunun bonservisi için 3 milyon euro talep ediyor. 32 yaşındaki Messias'ın transferi için Beşiktaş yönetimi ve Milan kulübü arasındaki müzakereler halen sürüyor. 

Messias Milan’a 7.5 Milyon Euroya Mal Oldu 

İtalyan kulübü Milan, iki sezon önce Crotone kulübünden kiraladığı oyuncuyu, geçen yaz döneminde bonservisini satın alarak kadrosuna katmıştı. Transfer için kulüp toplamda tam 7.5 milyon euro ödedi. 

Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla sahaya çıkan Junior Messias, toplam 36 maçta görev alırken 6 gol ve 2 kez de asistle takımına katkı sağladı. 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun, İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi ise 1 yıl daha devam ediyor.