DÜNYA

Meksika'da Cinsiyet Açıklama Partisi Faciası: Uçak Düştü, Pilot Hayatını Kaybetti

Meksika'nın cinsiyet açıklama partileri trendini sürdürürken, bir parti sonrası yaşanan trajik olay, kutlamalara gölge düşürdü.

Abone Ol

Meksika'da gerçekleşen bir cinsiyet açıklama partisi sırasında kiralanan uçak, pembe dumanla kız bebek müjdesini verdi ancak hemen ardından feci bir şekilde düştü. Kazada 32 yaşındaki pilot, hayatını kaybetti. 

Cinsiyet öğrenme partileri, son yıllarda dünya genelinde popüler hale geldi, ancak bu seferki parti felakete yol açtı. Meksika'da bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek isteyen bir çift, özel bir uçak kiraladı. Uçak, çiftin üzerinden geçerek pembe dumanla kız bebek müjdesini verdi. Ancak sevinç dolu anların hemen ardından uçak, yerden çakılarak düştü. 

Kaza, davetlilerin gözünden kaçtı. Partiye katılanlar, öpüşen çifti alkışlamaya devam etti, uçağın düştüğünü fark etmeyerek kutlamaya devam etti. Partiyi ölümsüzleştirmek için video çeken misafirler genç pilotun ölüm anını anbean fark etmeden kayda almış bulundu. Ancak olayın ardından kurtarma ekipleri hızla müdahale etti ve pilotun hayatını kaybettiği belirlendi.