33 yaşındaki Avustralyalı güzel, 2013 yapımı 'The Wolf of Wall Street' filmiyle şöhret basamaklarını hızla tırmandıktan sonra şimdi de Barbie'nin büyülü dünyasında boy gösteriyor. Başrolünü Ryan Gosling ile paylaştığı ABD yapımı Barbie filmi, gişe rekorları kırarak 1 milyar doların üzerinde hasılat yapmasıyla 'Barbillion' unvanını kazandı.

Robbie'nin sadece oyunculukla değil, aynı zamanda yapımcılıkla da parladığı bu projeden 50 milyon dolarlık kazanç elde ettiği konuşuluyor. Ancak, yıldızın cazibesi sadece film setlerinde değil, farklı sektörlerden gelen milyon dolarlık tekliflerle popülerliğini kanıtlıyor.

İnternet dünyasının ilginç bir köşesinde faaliyet gösteren 'Fun With Feet' adlı site sahibi, Margot Robbie'ye ilginç bir teklif sunarak dikkatleri üzerine çekti. Sitenin sahibi, oyuncuya 250 bin sterlinlik (8.6 milyon TL) bir teklif yaparak, ayak fotoğrafını sitelerinde paylaşması önerisinde bulundu.

Ryan Gosling'e de benzer bir teklif sunan site sahibi, Robbie'ye yazdığı mektupta, "Barbie'den ilham alan ve hem size hem bana milyonlar kazandıracak bir içerikle işbirliği yapmak istiyorum. Gelin, bu kez kazancınızı ayaklarınızla sağlayın" ifadelerini kullandı.

Avustralyalı oyuncunun bu ilginç teklife vereceği cevap merakla bekleniyor. 

Editör: Öznur Tekeli