MAGAZİN

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer Bebek mi Bekliyor?

Kanal D'nin popüler dizisi 'Yargı' 7 Mayıs'ta sezon finaliyle ekranlara veda etmişti. Haziran ayında 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu (42), sevgilisi Burcu Denizer ile nikah masasına oturmuştu. Son olarak Burcu Denizer'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, "ünlü çift bebek mi bekliyor?" sorusunu gündeme getirdi.

Abone Ol

Kanal D'nin, Ay Yapım imzası taşıyan başarılı dizisi 'Yargı', 7 Mayıs'ta heyecan dolu bir sezon finaliyle ekranlara veda etmişti. Dizide 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da sevgilisi Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen özel bir nikah töreniyle dünya evine girdi. 

Ünlü oyuncu, sevgilisiyle dünya evine sade bir törenle girdi! Nikâh fotoğraflarını "Sürpriz" notuyla Instagram hesabının hikayeler bölümünde yayınlamıştı. 

‘’Bir Çılgınlık Yaptık’’ 

Ünlü oyuncu, nikahtan kısa bir süre sonra Etiler'de objektiflere yakalandı. Sürpriz evliliğiyle ilgili merak edilen sorulara samimi cevaplar verdi. 

Urgancıoğlu, yalnızca sizin için değil ailem için de sürpriz oldu. "Böyle bir şey yapmak istesek bozulur musunuz?" diye sordum. Olumlu cevap alınca bir çılgınlık yaptık. Hem ben hem de Burcu, sade bir nikâh istiyorduk zaten. Ailemiz ve yakın arkadaşlarımızla güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz, ancak henüz netlik kazanmadı. 

"Sizlerin içinde evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?” sorusu üzerine gazetecilerden “Çocuk” cevabını alan Kaan Urgancıoğlu, konuyla ilgili sadece "Âmin inşallah" demekle yetinmişti. 

Kafa Karıştıran Paylaşım 

Tüm bu gelişmelerin ardından, Burcu Denizer sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir paylaşım yaptı. 

Denizer, aldığı bir hediye üzerine paylaştığı notta, ünlü çiftin bebek beklediği iddialarının hızla yayılmasına sebep olan şu sözler yer aldı: 

Sevgili Burcu sana gönderdiğim hasır çanta, özveriyle el emeği ile kazanç sağlayarak çocuğunu okutan harika kadınların emeğini taşıyor! Anne olmak sana çok yakışacak inanıyorum.