DÜNYA

Joe Biden, Delaware'deki Plajda Tatil Yaptı

ABD Başkanı Joe Biden, First Lady Jill Biden ile birlikte Rehoboth Beach'te güneşin ve denizin keyfini çıkardı...

Abone Ol

80 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden, Delaware'deki Rehoboth Beach plajında tatil yaparken görüntülendi. First Lady Jill Biden ile birlikte keyifli bir gün geçiren Biden, güneşin ve denizin tadını çıkardı. Başkanı koruma ordusu takip ederken, Biden plaj sandalyesinde kitap okuyarak ve D vitamini alarak dinlendi. Tatillerini geçirdikleri bölgede, Biden ve eşine ünlü aktörler ve spor dünyasının tanınan simalarının da eşlik ettiği biliniyor.

Biden çiftinin, North Shores bölgesinde bulunan 2.7 milyon dolarlık özel evleri, özel yüzme havuzu ve Cape Henlopen Eyalet Parkı manzarasıyla dikkat çekiyor. Tatil yapmak için tercih ettikleri Rehoboth Beach, birçok lokanta, mağaza, otel ve eğlence parkıyla ünlüdür ve yaz aylarında ücretsiz konserler düzenleniyor.

ABD Başkanı Joe Biden, evinin yakınlarındaki plajda doğal ve rahat bir tarzla görüntülendi. Jill Biden da aynı şekilde beyaz ve mavi tonları tercih ederek plaja gelirken büyük bir çanta taşıyordu. ABD Başkanı Biden, tatilin tadını çıkarırken üzerinde çıpa desenli bir mavi şort mayoyla dikkat çekti.

Tatil yapan ilk ABD Başkanı olarak kayıtlara geçen Joe Biden, halkın arasında kitap okuyup denizin ve güneşin tadını çıkaran samimi bir lider görüntüsü sergiledi.