MAGAZİN

Hadise’den 20 Milyon TL'lik Reklam Anlaşması

Hadise, hem müzik kariyeriyle hem de özel hayatıyla adından söz ettiren isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Hadise, arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini belirtse de asıl nedenin bir reklam görüşmesi olduğu ortaya çıktı. 

Abone Ol

En çok kazanan ünlüler arasında yer alan Hadise, Kurban Bayramı'nda yaptığı yoğun konserler ve müzik yarışmasındaki jüri üyeliğinden kazancı ile gündeme gelmişti. Kıbrıs, Antalya, Batum ve Bergama'da sahne alan popçu, bu konserlerden tam 10 milyon TL kazanç elde etmişti. 

Milyonlarca hayranının yanı sıra reklam dünyasının da dikkatini çeken güzel şarkıcı, yaptığı çeşitli reklam anlaşmalarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken basın mensupları tarafından görüntülenen Hadise, arkadaşlarıyla yemek yediğini belirtmiş ancak kameraların meraklı bakışları arasında fazla ayrıntı vermemişti. 

Nişantaşı’ndaki Buluşmanın Ardındaki Gerçek 

Daha sonra bu buluşmanın Hadise ve arkadaşları ile olmadığı ortaya çıktı. Gizemli buluşmanın ardındaki gerçek, Hadise'nin bir plaj giyim ve çorap markasının sahipleri ve yöneticileriyle bir reklam görüşmesi yaptığıydı. Markanın yüzü olması için Hadise'ye tam 20 milyon TL'lilik bir teklif yapıldığı ve ünlü şarkıcının bu teklifi memnuniyetle kabul ettiği öğrenildi. 

Henüz taraflar arasından reklam anlaşması ile ilgili bir açıklama gelmese de Hadise’nin yakında PR etkinliklerinde ve reklam filmlerinde görüleceği düşünülüyor.