İddialara göre, Karamelek ve beraberindeki kişiler, söz konusu kadını kaçırarak işkenceye tabi tuttu. Mağdur kadını Gürcistan’a kaçırmak isteyen Gizem Karamelek ve beraberindeki kişiler polis çevirmesi ile yakalandı. 

YouTube'da yayınlanan Stil İkonu yarışmasıyla tanınan fenomen Gizem Karamelek, erkek arkadaşının başka bir kadınla yakınlaştığı düşüncesiyle büyük bir kıskançlık krizine girdi. Karamelek'in, kardeşi ve arkadaşıyla birlikte işbirliği yaparak kadını kaçırdığı ileri sürüldü. İddialara göre, kadını kaçırarak bir villa içerisine kapatan Gizem Karamelek, günlerce süren şiddet ve işkenceye maruz bıraktı.

Karamelek'in iddialara göre kadını kaçırarak bir villada günlerce işkence yaptığı öne sürülüyor. Mağdur kadın, kötü muamele, şiddet ve işkenceye maruz kaldığı iddialarıyla gündeme geldi. İddialara göre Karamelek, saçını kestiği ve kötü muamelede bulunduğu kadını bir villaya kapattı. 

Kadın Polis Çevirmesinde Kurtuldu 

Gizem Karamelek ve ona yardım eden kişiler, söz konusu kadını Gürcistan'a kaçırma girişiminde bulundu. Ancak Çorum'da polis çevirmesine takılan araçta bulunan kadın, yardım çığlıkları atarak polisin dikkatini çekti. Polis ekipleri kadının çığlıkları üzerine harekete geçti ve araçtaki kişileri gözaltına aldı. 

Mağdur kadının şikâyeti üzerine Gizem Karamelek, kardeşi ve 3 arkadaşı tutuklandı. Savcılığa ifade veren kadın, yaşadığı korkunç olayı anlattı ve suçlamalarda bulundu. İddiaların ardından Karamelek ve yardım eden kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Editör: Öznur Tekeli