GALATASARAY

Galatasaray, Kerem Demirbay Transferi İçin Anlaşmaya Vardı!

Galatasaray, orta saha oyuncusu Kerem Demirbay transferi için Bayer Leverkusen ile anlaşmaya vardı. İşte, Galatasaray'ın yeni transferinin detayları...

Abone Ol

Almanya'nın önde gelen spor gazetesi Kicker'ın ve bir başka haber kanalı Sky Sports'un bildirdiğine göre, sarı kırmızılılar, Kerem Demirbay transferi için 4,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Uzun süredir gündemde olan Kerem Demirbay'ın transferi sonunda gerçekleşti. Galatasaray, daha önce gerçekleştirdiği Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Angelino ve Bakambu transferleriyle kadrosunu güçlendirmişti. Şimdi de Kerem Demirbay transferiyle orta sahaya önemli bir takviye yapacak. 

Kerem Demirbay, 30 yaşında ve Bayer Leverkusen formasıyla başarılı bir performans sergilemişti. Galatasaray'ın orta sahadaki gücüne güç katması beklenen oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a gelerek takımla çalışmalara başlaması planlanıyor. 

Transfer anlaşmasında ayrıca 2 milyon Euro'ya kadar bonus maddeleri de yer alıyor. Kerem Demirbay'ın Türkiye'ye gelerek sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtiliyor.