MAGAZİN

Erkin Koray Toronto'da Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Toronto'nun ünlü hastanesinde hayatını kaybeden Erkin Koray'ın cenaze töreninin detayları belli oldu.

Abone Ol

Türk müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden biri olan rock müziğinin efsane sanatçısı Erkin Koray, akciğer sönmesi nedeniyle geçirdiği tedavinin ardından pazartesi günü yaşamını yitirdi. Sanatçının cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu. 

Erkin Koray’ın Hayranları İçin Toplantı Düzenlenecek 

Erkin Koray, Kanada'nın Toronto şehrindeki hastanede yaşamını yitirdi. Usta sanatçının vasiyeti gereği, sade ve sessiz bir şekilde defnedilmek isteği göz önünde bulundurularak düzenlenecek olan cenaze töreni için tarih ve saat belirlendi. Erkin Koray'ın sevenleri ve hayranları, 11 Ağustos Cuma günü saat 11.00 ile 12.00 arasında düzenlenecek küçük bir anma toplantısında bir araya gelecekler. 

Erkin Koray'ın cenaze töreni, Toronto'daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'nda gerçekleştirilecek. Sanatçının ölmeden önce kızı Damla Koray'a teslim ettiği son albümü, onun müziğinin ve mirasının önemini bir kez daha hatırlatıyor. 

Sanatçının vefatı müzik dünyasında derin bir üzüntü yarattı. Hayranları, onun anısını yaşatmak ve müziğini bir kez daha hatırlamak adına düzenlenecek olan anma toplantısına katılacaklar.