MAGAZİN

Didem Soydan Can Bonomo İddialarına Yanıt Verdi

Ünlü manken Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla adından söz ettirdi. Ayrılık nedenini ve gizemli aşkını açıklayan Soydan, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Abone Ol

Didem Soydan, Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk olarak verdiği röportajda eski ilişkisine dair çarpıcı itiraflarda bulundu. "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diyen ünlü manken, hayranlarını şaşırtan sözler sarf etti. 

Soydan'ın açıklamalarının ardından dikkatler, kim olduğu belirtilmeyen eski aşkı üzerine yoğunlaştı. Sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı ve bunlardan biri, ünlü şarkıcı Can Bonomo'ya olan aşkının devam ettiği yönündeydi. 

Ancak Didem Soydan, Can Bonomo'nun adının gündeme gelmesi üzerine hemen bir takipçisine yanıt verdi. Ünlü manken, "Tüm sektör ve yakın çevrem bu bahsettiğim hâlâ aşığım dediğim kişinin kim olduğunu biliyor, bahsettiğim kişinin 4 sene Amerika'da yaşadığını da biliyor o sebeple gelip burada atıp tutma" şeklinde cevap vererek iddialara açıklık getirdi.