Tirana'yı eleyerek adını bir üst tura yazdıran siyah-beyazlılar, bu turda Azerbaycan'ın güçlü temsilcisi Neftçi Bakü ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen Beşiktaş - Neftçi Bakü maçının hakemi de belli oldu. 

İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Lukas Fahndrich Yönetecek 

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Neftçi Bakü ile kozlarını paylaşacağı mücadeleyi, İsviçre Futbol Federasyonu'ndan hakem Lukas Fahndrich yönetecek. UEFA'nın resmi açıklamasına göre, Fahndrich'in yardımcılıklarını Jonas Erni ve Guillaume Maire üstlenecek. Mücadelede 4. hakemlik görevini ise Lionel Tschudi üstlenecek. 

İlk Maç 10 Ağustos'ta Bakcell Arena'da 

Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasındaki heyecan dolu karşılaşma, 10 Ağustos Perşembe günü Bakcell Arena'da gerçekleşecek. Saat 20.00'de başlayacak olan mücadele, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. İki takım arasındaki rövanş müsabakası ise 17 Ağustos Perşembe günü, Beşiktaş Stadyumu'nda aynı saatte oynanacak. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi, takımların uluslararası platformdaki mücadelesine tanıklık etmeye devam ederken, Beşiktaş'ın Neftçi Bakü karşılaşması da futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. 

Editör: Öznur Tekeli