SPOR

Bayern Munih İle Harry Kane 2027 Yılına Kadar Sözleşme İmzaladı

Bayern Münih, Harry Kane'i 2027 yılına kadar sürecek bir anlaşma ile kadrosuna kattığını duyurdu. İşte, detaylar...

Abone Ol

Alman futbol devi, Tottenham Hotspur kulübünden yapılan transfer için 120 milyon euro ödeyecek. Bu rakam, Harry Kane'in Bundesliga tarihindeki en yüksek bonservis bedeliyle gerçekleşen transfer oldu. 

Bayern Münih, Tottenham Hotspur'dan yıldız futbolcu Harry Kane'i 2027 yılına kadar olan bir sözleşmeyle kadrosuna kattığını duyurdu. Bu transfer operasyonu için Bayern Münih, Tottenham'a 120 milyon euro'luk bir bonservis ücreti ödeyecek. 

25 Milyon Euro Maaş Alacak 

Bayern Münih, 30 yaşındaki golcü oyuncu için yıllık 25 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt etti. Harry Kane'in 120 milyon euroluk transfer ücreti ise Bundesliga tarihinde gerçekleşmiş en yüksek bonservis bedeli olarak kayıtlara geçti. 

Harry Kane, transferinin ardından yaptığı açıklamada, "Artık FC Bayern'in bir parçası olduğum için çok mutluyum. FC Bayern dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve kariyerim boyunca her zaman en üst seviyede ilerlemek ve kendimi kanıtlamak istediğimi dile getirmiştim. FC Bayern, kazanma kültürüyle tanınıyor ve burada olmak beni iyi hissettiriyor." sözlerini kullandı. 

289 Gol Attı 

Tottenham altyapısında yetişen deneyimli golcü Harry Kane, U21 dahil olmak üzere 448 maçta forma giydi. Tecrübeli santrfor, bu müsabakalarda takımını tam 289 kez filelerle buluştururken, aynı zamanda 73 asist yaparak da önemli katkılarda bulundu.