SPOR

Avrupa Devi, Ozan Kabak'ı Transfer Listesine Ekledi!

Avrupa futbolunun önde gelen kulüplerinden biri, eski Fenerbahçeli yıldızın yerine geçecek yeni bir yetenek arayışında. Galatasaray altyapısından yetişen ve sarı-kırmızılı formayla büyük başarılar elde eden Ozan Kabak'ın, Avrupa devlerinin radarına girdiği belirtiliyor.

Abone Ol

Galatasaray altyapısında yetişen Ozan Kabak, Stuttgart, Liverpool, Schalke, Norwich ve Hoffenheim gibi önemli kulüplerde mücadele etti. 2019 yılında Galatasaray'dan Stuttgart'a 11 milyon euro transfer olan genç futbolcu, ardından Schalke'ye 15 milyon euro karşılığında transfer oldu. Kiralık olarak Liverpool ve Norwich'te de forma giyen Kabak, geçen sezon Hoffenheim'a 7 milyon euroya transfer olmuştu. 

Geçtiğimiz sezon Hoffenheim formasıyla 33 maça çıkan Ozan Kabak, 4 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans sergileyerek takımına katkı sağlamıştı. 

Haberlere göre, Milan'ın Simon Kjaer'in ayrılık talebi sonrasında savunma hattını güçlendirmek için Ozan Kabak'ı düşündüğü ifade ediliyor. Aynı zamanda Villarreal'e kiralanan Gabbia'nın yerine geçecek bir isim arayan Milan'ın, Ozan Kabak'ı transfer etmek için harekete geçtiği konuşuluyor. Alman kulübü Hoffenheim, genç futbolcu için 10-13 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep ediyor. 

Bu transferde Milan'a rakip olarak Torino ve Roma'nın da adı geçiyor. İki İtalyan kulübünün de Ozan Kabak'a ilgi gösterdiği belirtiliyor.