Türkiye Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan ve özel bir maçta Japonya ile karşı karşıya gelecek. Aday kadroda sürpriz isimlerin yer alması, futbolseverleri heyecanlandırdı. 

Milli Takım Teknik Direktörü, bu önemli maçlar için 26 kişilik bir kadro belirledi. En dikkat çekici detay ise milli formayı ilk kez giyecek üç genç yetenek oldu. Yusuf Sarı, Kazımcan Karataş ve Bertuğ Yıldırım, A Milli Takım'a çağrıldı ve ülke adına ter dökecekler. 

A Milli Takım'ın Aday Kadrosu Şu Şekilde

Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır 

Defans: Onur Bulut, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakçı, Cenk Özkaçar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Kazımcan Karakaş, Mert Müldür 

Orta saha-Forvet: Cengiz Ünder, Yusuf Sarı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Umut Nayir 

A Milli Takım, 8 Eylül'de Ermenistan ile Yeni Eskişehir Stadyumu'nda karşılaşacak ve ardından 12 Eylül'de Cageka Arena'da özel bir maçta Japonya ile mücadele edecek. Türk futbolunun geleceği için umut veren bu genç yeteneklerin performansı büyük bir merakla bekleniyor. 

Editör: Öznur Tekeli